Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di radicchio rosso di Treviso, in quarti (nel senso della lunghezza)
- 4 pizzichi di sale
- 300 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di aceto di vino bianco
- 100 g di uvetta, ammollata in acqua e strizzata
- 50 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di verza
35min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Carciofi stufati
30min
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Cavolo rosso stufato
45min
Melanzane trifolate
40min
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Carciofi alla maremmana
40min
Zucchine alla menta
30min
Porri in agrodolce al Varoma
30min