Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 3 Frühlingszwiebeln, das Weiße in Stücken, das Grüne in 5 mm dicken Ringen
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Öl
- 100 g Weißwein
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 4 Prisen Pfeffer
- 150 g Champignons, klein, halbiert oder geviertelt
- 2 Prisen Salz
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatensuppe mit Salami und Feta
35min
Blumenkohlsuppe
40min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min
Käsesuppe
15min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Gemüsesuppe bianco
35min
Zwiebelsuppe
45 min
Zwiebelsuppe
40min
Knoblauchsuppe
30 min
Feta-Cremesuppe
35min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min