Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g Öl von den Tomaten
- 1000 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 rote Paprika (ca. 170 g), gewürfelt
- 450 g Wirsing, in feinen Streifen (1 x 5 cm)
- 250 g Bandnudeln, mit 8 Minuten Garzeit
- 100 g Schmand
- 50 g Kräuterschmelzkäse
- 3 Prisen Muskat
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Senf (volitelně)
- 1 EL Mehl (10 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1846 kJ / 442 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 10.1 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1h
Nudel-Porree-Topf
25min
Wirsing-Möhren-Curry
1 Std. 10 Min
Schnüsch
45min
Spitzkohlauflauf
1h 20min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1 Std. 10 Min
Gemüseeintopf für Hungrige
1 Std. 10 Min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min