Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Frankfurter grüne Kräuter (100 g), ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 10 g Ghee
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Feta, wenn möglich Ziegenfeta
- Pfeffer zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rucola-Risotto
35 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40 Min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Pesto mit Zitrone
5 min
Risotto
30 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Tomaten-Risotto
35 Min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Risotto mit Varianten
40 Min
Risotto mit Basilikum
40 Min