Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Mehl
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum EInfetten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag
- 100 - 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
-
180
g Cheddar, in Stücken
nebo 180 g Gruyère, in Stücken - 150 - 200 g Ziegenfrischkäse, z.B. von Buko
- 4 Eigelb
- 200 g Crème fraîche
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Käse-Tomaten-Quiche
1 godz. 20 min
Möhrenquiche
1h 30min
Frühlingstarte
1h 40min
Spinattarte
1 godz. 20 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Tarte provençale
1h 40min