Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale von ½ Zitrone dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 25 g Pinienkerne
- 20 Basilikumblätter, frisch
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 839 kJ / 200 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Walnuss-Pesto
10min
Kürbiskern-Pesto
10min
Cashew-Basilikum-Pesto
10min
Rucola-Risotto
35min
Trenette mit Pesto
45 Min
Tomaten-Pesto
10min
Petersil-Walnuss-Pesto
35min
Tomaten-Salbei-Sauce
30 min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Risotto mit Basilikum
40 Min