Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 500 g Maronen, frisch, in Schalen, Schale kreuzweise eingeritzt
- 200 g Möhren, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 25 g Honig
- 200 g Porree, in Ringen
- 130 g Weißwein
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 286 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Maronencremesuppe
30min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Weinschaumsauce
30min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Erbsencremesuppe
25min
Kartoffelsuppe
50min
Maronenrisotto
30min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min