Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca al grano saraceno
- 150 g di farina di grano saraceno
- 150 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Verdure
- 300 g di patate a tocchetti
- 150 g di foglie di verza a listarelle
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Besciamella ai formaggi
- 500 g di latte
- 300 g di Valtellina Casera a pezzi
- 20 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 150 g di Valtellina Casera a tocchetti
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 150 g di burro a fiocchetti
- foglie di salvia fresche q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2703.1 kJ / 646 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 45.9 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla curcuma con verza e salsiccia
40 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1 Std. 30 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Pizzoccheri
50min