Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di pecorino semistagionato a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia fresca sgranata
- 100 g di pancetta affumicata a tocchetti
- 600 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di farina di mais bramata
- 2 uova
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata (volitelně)
- burro q.b.
- 5 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2646.1 kJ / 632 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 51.4 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 1312.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baita
45 min
Zuppa di castagne
1h
Zuppa montanara
1h
Panissa vercellese
35min
Scotch pie
3h
Puccia
1h 30 min
Biscotti al tè Earl Grey
50min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30 min
Pallotte cace e ove
55 min
Zuppa di farro e castagne
1 Std. 10 Min
Zuppa di ceci e castagne
1h 20 min
Risotto cacio e pere
40 Min