
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di pecorino semistagionato a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia fresca sgranata
- 100 g di pancetta affumicata a tocchetti
- 600 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di farina di mais bramata
- 2 uova
- 100 g di uvetta sultanina ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata (volitelně)
- burro q.b.
- 5 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632 kcal / 2646.1 kJ
- Protein
- 32.5 g
- Tuk
- 28.3 g
- Sacharidy
- 51.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Sodík
- 1312.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarallini fritti al miele e mandarini
2hod.
Focaccia pere e gorgonzola
1hod. 55min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30min
Paparot
1hod. 5min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1hod. 40min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8hod.
Medaglioni di carne con patate
45min
Zuppa di piselli secchi
1hod. 25min
Pizzo Salentino con la gialletta
3hod. 30min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2hod. 30min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1hod. 10min
Polenta ai porri
1hod. 5min