Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di pecorino semistagionato a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia fresca sgranata
- 100 g di pancetta affumicata a tocchetti
- 600 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di farina di mais bramata
- 2 uova
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata (volitelně)
- burro q.b.
- 5 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2646.1 kJ / 632 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 51.4 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 1312.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1h 30 min
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2 Std.
Condimento all'arancia e curry
10 Min
Crostello
4 Std.
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 Min
Crostata al moscato e fragole
3h 55min
Risotto meneghino rivisitato
50 min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 min
Confettura di carote
1 godz. 5 min
Trofie con verdure alle erbe
40 Min
Spatzle alla curcuma con verza e salsiccia
40 Min