Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisé
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro morbido e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 60 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 600 g di scarola, lavata, asciugata e a strisce (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di uva passa ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di pinoli
- 50 g di olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina tipo 0 q.b.
- burro morbido e a pezzi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 13.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza di scarola
3h 30min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Alici alla Reggina
45min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Tegamini di cipolle e alici
1h
Cime di rapa e cous cous
35 Min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Gratin di zucca e castagne
1h 10min
Mousse di baccalà
45min
Brisèe con broccoletti e bacon
1h 30min