Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 640 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 120 g trockener Weißwein
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 14450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhren-Kürbissuppe mit Parmesanchips
45 Min
Kartoffelcremesuppe
45 Min
Rote-Bete-Suppe
40 Min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Spargel mit Parmesan-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum
1 Std.
Kürbissuppe, Fisch mit Reis und Gemüse, Apfel-Birnen-Crumble
1 Std.
Kartoffelsuppe
50 Min
Weizen Risotto mit Champignons
35 Min
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
1 Std.
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40 Min
Steinpilz-Risotto
40 Min