Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di sorgo
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 15 pomodori datterino a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 filetti di platessa, puliti
- 10 fili di erba cipollina fresca
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1200 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ peperone, pulito e a listarelle
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 1 carota, pelata e a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 51.8 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Frittata con verdure
35min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Insalata di legumi (vegan)
50min
Insalata di grano, tacchino e cavolfiore
1h 5min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1h
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 Min