Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di seitan, a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di daikon, a pezzi (1-2 cm)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 320 g di pasta secca tipo caserecce di farro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di tofu a dadini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1531 kJ / 366 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burro di mais (vegan)
25 min.
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40 Min
Tuberi stufati e cereali a Cottura Lenta
Žádné hodnocení
Noodle di soba con tofu
35 Min
Tagliatelle alle verdure con salsa alle arachidi (vegan)
30 Min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h
Orecchiette cime di rapa e seitan
40 Min
Purè di carciofi e tofu
20 Min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35 Min
Finto tiramisù (senza uova)
1 godz. 30 min
Penne seitan, mandorle e salvia
20 Min
Frittata senza uova
1h 50min