Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 6 asparagi verdi a pezzi (1 cm)
- 5 fragole, pulite e a metà
- 170 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 80 g di pasta secca tipo conchiglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 20 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
40min
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1h
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30min
Macedonia sottovuoto
2 Std.
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto con fichi e speck
40min