Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 100 g di salsa di soia
- 60 g di acqua
- 30 g di zucchero di canna
- 2 cucchiaini di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiaini di semi di sesamo
- 10 g di olio di sesamo
Manzo
- 120 g di sale grosso
- 1 ½ cucchiaio di pepe misto in grani
- 20 g di zucchero
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di manzo (spinacino o tasca), pezzo unico
Riso basmati
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso basmati (10-12 minuti cottura)
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 73.6 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 75 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con salsa al curry
50min
Pollo alle mandorle
45 Min
Pollo con le mandorle (per 2 persone)
35min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1 Std. 30 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Pollo speziato con salsa yogurt e verdure
40min
Yakisoba con gamberi
30 Min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Pollo alle arachidi
25min
Pollo alla paprika con riso venere
30 Min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min