Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 100 g di salsa di soia
- 60 g di acqua
- 30 g di zucchero di canna
- 2 cucchiaini di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiaini di semi di sesamo
- 10 g di olio di sesamo
Manzo
- 120 g di sale grosso
- 1 ½ cucchiaio di pepe misto in grani
- 20 g di zucchero
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di manzo (spinacino o tasca), pezzo unico
Riso basmati
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso basmati (10-12 minuti cottura)
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 73.6 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 75 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alle mandorle
45 min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2 Std. 20 Min
Chicken Kottu
30 min
Mini kebab e patate con salsa yogurt alla menta
40 min
Noodles con verdure al curry
35 min
Chili con carne
1h 20min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 godz. 40 min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1 godz. 15 min
Pollo al Rum e cocco
2h 30min
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min