Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi chiari
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di burro
- 125 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
Gnocchi rossi
- 140 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 350 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro
- 160 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Spatzle di cavoletti con speck
1 Std.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Malfatti bergamaschi
40 Min