
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi chiari
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di burro
- 125 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
Gnocchi rossi
- 140 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 350 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro
- 160 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 278 kcal / 1163 kJ
- Protein
- 11.5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Gnocchi di spinaci
55min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Spatzle verdi alla carbonara
1hod.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1hod. 30min