Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi chiari
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di burro
- 125 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
Gnocchi rossi
- 140 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 350 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro
- 160 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2u.
Gnocchi verdi alla romana
1u. 20min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1h 30 min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1u.
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2sa 40 dk
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Spatzle di cavoletti con speck
1u.