Gnocchi con la "fioreta"

Gnocchi con la "fioreta"

4.7 22 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 500 g di ricotta liquida (fioreta)
    250 g di ricotta fresca, liquida (fioreta)
  • 300 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale
  • 50 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca lavate
  • formaggio di Malga grattugiato, a piacere
    ricotta, di Malga grattugiato, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 641 mg
Protein 23 g
Kalorie 2407.9 kJ / 575.5 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 15.9 g
Sacharidy 62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...