Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g di ricotta liquida (fioreta)
nebo 250 g di ricotta fresca liquida (fioreta) - 300 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca, lavate
-
formaggio di Malga grattugiato, a piacere
nebo ricotta di Malga grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2407.9 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 641 mg
Alternativní recepty
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchetti de gris
30 min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 godz. 40 min
Gnocchi bicolore
2h
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Buchteln
4 godz.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Salsa bolzanina
15 Min
Spatzle con salmone e zafferano
40min