Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 250 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf
- 100 g d'eau
La garniture au fromage frais
- 500 g de fromage frais
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
La crème prise
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le montage
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour fariner
- 20 g d'huile d'olive, pour huiler
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912.8 kJ / 457 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 29.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin au lard
2 godz. 25 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Brioches ourson
10 godz.
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Oignon farci croustillant
55min
Soufflé au poivron et coulis assorti
2h
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1h 5min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1 godz. 45 min
Beignets tra-tra
2 Std. 35 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Pizza aux pommes et au brie
1 godz. 45 min
Tarte croustillante au brie
50min