Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 250 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf
- 100 g d'eau
La garniture au fromage frais
- 500 g de fromage frais
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
La crème prise
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le montage
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour fariner
- 20 g d'huile d'olive, pour huiler
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912.8 kJ / 457 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 29.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pommes de terre farcies au poulet et champignons
1h 5min
Flan de petits pois et sauce au fromage
45 min
Crème de saumon, omelette à la ciboulette et marrons grillés
55 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Omelette soufflée, petits pois et menthe
40min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Beignets tra-tra
2hod. 35min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Focaccia à la saucisse
1sa 40 dk
Aubergines farcies aux chipolatas
1h 10min
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20min
Cake au thon, polenta et olives noires
1h