Kompatibilní verze
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g lombinho de porco, numa só peça (ver dica)
- 80 - 100 g tâmaras s/ caroço
- 180 g chalota cortada em metades
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 80 g vinho Marsala
- 200 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 4 doses
- Kalorie
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Protein
- 110 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 1453 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de vitela com azeitonas
1h 40min
Bochechas de porco lento
16 godz.
Cogumelos recheados com frango, mozarela e tomate
2 Std.
Bacalhau da alentejana na Bimby Friend
50min
Empadão de borrego
2h 30min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1sa 10 dk
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2h 30min
Guisado de vitela em slow cooking
2hod. 10min
Canelones com carne picada e molho de vegetais
1h
Bacalhau gratinado com camarão
50min
Frango no forno com massinha
2 Std.