Kompatibilní verze
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g lombinho de porco, numa só peça (ver dica)
- 80 - 100 g tâmaras s/ caroço
- 180 g chalota cortada em metades
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 80 g vinho Marsala
- 200 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 4 doses
- Kalorie
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Protein
- 110 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 1453 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescada com molho de tomate fresco
35min
Menu: Boeuf bourguignon; Pudim morno com calda de limão
Žádné hodnocení
Salada morna de lulas e camarão com legumes e ovo
50min
Gelado de limoncello
24 Std.
Guisado de vitela coberto
3 Std. 30 Min
Empanada de carne e azeitonas
1 Std.
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9h
Menu: Cuscuz com borrego e legumes; Leite creme
1 Std. 15 Min
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Frango indiano
40 Min
Noodles com frango e molho satay
45 Min
Caril de peixe e camarão
20 min