Kompatibilní verze
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g lombinho de porco, numa só peça (ver dica)
- 80 - 100 g tâmaras s/ caroço
- 180 g chalota cortada em metades
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 80 g vinho Marsala
- 200 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 4 doses
- Kalorie
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Protein
- 110 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 1453 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peru de Natal com frutos secos
1h 30min
Hambúrguer de tamboril e salmão
20min
Lombinhos de Natal com três recheios em massa folhada
2 godz. 35 min
Embrulhos de couve com salmão
1 godz.
Empanada de carne e azeitonas
1 godz.
Tarte de carne com cerveja
1h 40min
Lombinho de porco recheado com ameixa
1 godz. 20 min
Bacalhau com crosta de amêndoa
1 godz. 15 min
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9h
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1h 30min
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1h 25min