Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Gouda, in Stücken
- 15 g Öl
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (2 mm)
- 8 Eier
- 1 TL Salz
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 8 Cherrytomaten, halbiert
- 350 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 982 kJ / 235 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 873 mg
Alternativní recepty
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Schnittlauchsauce
10 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Frittaten
30 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Risi-Bisi
30 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min