Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Gouda, in Stücken
- 15 g Öl
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (2 mm)
- 8 Eier
- 1 TL Salz
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 8 Cherrytomaten, halbiert
- 350 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 982 kJ / 235 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 873 mg
Alternativní recepty
Apfel-Punsch
35 min
Schnittlauchsauce
10min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Ingwerdrink
1 Std. 30 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Budapester Wurstsalat
20min
Heiße Gewürz-Schokolade
20min
Apfel-Birnen-Gewürz-Kompott
20min
Bratapfeldrink
15 min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min
Grießkoch mit Orangenfilets
20min