Kompatibilní verze
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Ei (Größe M)
- 45 g Feinkristallzucker
- 60 g Öl
- 80 g Milch
- 80 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Natron
- ½ - 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 EL Marmelade
- 100 g Radieschen, halbiert
- 100 g Äpfel, entkernt, in Stücken
- 100 g Brokkoli, in Stücken
- 50 g Feta, in Stücken
- ¾ TL Salz und 2-3 Prisen für den Fisch
- 1 TL Senf
- 10 g Essig
- 2 TL Pinienkerne
- 750 g Wasser
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bio-Zitrone
- 90 g Risottoreis Arborio
- 50 g Weißwein
- 250 g frische Forellenfilets, ohne Haut, in Stücken
- ½ - 1 EL frische Thymianblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4382 kJ / 1046 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40 Min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30p
Vanilleeis
12h
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15min
Erdbeereis
5min
Omelettrolle mit Blattspinat
35min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Erdbeer-Stracciatella-Eis
15min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1h