Kompatibilní verze
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Ei (Größe M)
- 45 g Feinkristallzucker
- 60 g Öl
- 80 g Milch
- 80 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Natron
- ½ - 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 EL Marmelade
- 100 g Radieschen, halbiert
- 100 g Äpfel, entkernt, in Stücken
- 100 g Brokkoli, in Stücken
- 50 g Feta, in Stücken
- ¾ TL Salz und 2-3 Prisen für den Fisch
- 1 TL Senf
- 10 g Essig
- 2 TL Pinienkerne
- 750 g Wasser
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bio-Zitrone
- 90 g Risottoreis Arborio
- 50 g Weißwein
- 250 g frische Forellenfilets, ohne Haut, in Stücken
- ½ - 1 EL frische Thymianblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4382 kJ / 1046 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min
Pan Bolo Brotpudding
1h 25 min
Schöpsernes
1h
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3u. 40min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1u. 50min
Menü: Gemüsecremesuppe, bunter Weizen mit Hendlbrust und Apfelkompott
50 min
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55 min
Austernpilze mit Peperoni
25 min
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1h 5 min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 min
Frozen Yoghurt im Keksschüsserl
2 Std. 10 Min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 min