Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein

Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein

3.8 5 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 15min.
2 Portionen

Suroviny

  • Ei (Größe M)
    1
  • Feinkristallzucker
    45 g
  • Öl
    60 g
  • Milch
    80 g
  • Weizenmehl, universal
    80 g
  • Natron
    ½ TL
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    ½ - 1 TL
  • Marmelade
    2 EL
  • Radieschen halbiert
    100 g
  • Äpfel entkernt, in Stücken
    100 g
  • Brokkoli in Stücken
    100 g
  • Feta in Stücken
    50 g
  • Salz und 2-3 Prisen für den Fisch
    ¾ TL
  • Senf
    1 TL
  • Essig
    10 g
  • Pinienkerne
    2 TL
  • Wasser
    750 g
  • Zwiebeln halbiert
    50 g
  • Bio-Zitrone
    1
  • Risottoreis Arborio
    90 g
  • Weißwein
    50 g
  • frische Forellenfilets, ohne Haut in Stücken
    250 g
  • frische Thymianblättchen
    ½ - 1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 46 g
Kalorie 4382 kJ / 1046 kcal
Tuk 46 g
Vláknina 9 g
Sacharidy 108 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...