Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Mandeln
- 120 g getrocknete Paradeiser, in Öl, gut abgetropft
- 2 EL frische Basilikumblätter
- 4 Eier (Größe M)
- 2 EL Staubzucker
- ½ TL Salz
- 50 g Olivenöl (siehe Tipp), etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Weißwein, trocken
- 200 g Weizenmehl, universal
- 10 g Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1319 kJ / 315 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 324 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waldfrucht-Konfitüre (XXL)
1h
Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen
15 godz.
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55 Min
Haselnuss-Orangen-Creme
55 Min
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1h
Marokkanische Linsensuppe (XXL)
35 min
Gefüllte Feigen mit Kakaocreme und Rum
1h
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2 Std.
Zwetschkenfleck
1 godz. 30 min
Gerührter Germgugelhupf
2 Std.
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min