Paradeiser-Gugelhupf mit Mandeln

Paradeiser-Gugelhupf mit Mandeln

4.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
8 Portionen

Suroviny

  • Mandeln
    100 g
  • getrocknete Paradeiser, in Öl gut abgetropft
    120 g
  • frische Basilikumblätter
    2 EL
  • Eier (Größe M)
    4
  • Staubzucker
    2 EL
  • Salz
    ½ TL
  • Olivenöl (siehe Tipp), etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Weißwein, trocken
    125 g
  • Weizenmehl, universal
    200 g
  • Backpulver
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 324 mg
Protein 11 g
Kalorie 1319 kJ / 315 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...