Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ TL Salz
- 500 g Milch
- 200 g Wasser
- 30 g Butter
- 250 g Riebelgrieß (siehe Tipp)
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 800 g Weißkraut, in Stücken
- 15 g Essig
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 TL Kümmel, ganz
- 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Zucker
- 50 g Weißwein
- 50 g Speckwürfel (volitelně)
- 5 - 8 Stängel frische Kräuter (z. B. Petersilie, Schnittlauch, Majoran), Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1743 kJ / 416 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Erdäpfelsalat
1 godz.
Semmelknödel
50 Min
Käsespätzle
45 Min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40 min
Gelber Fisolensalat
40 min
Lauwarmer Krautsalat
10 min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1 godz.