Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 Äpfel (á ca. 150 g)
- 70 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g Fischfilets, Felchenfilets (siehe Variation)
- 1 TL Salz
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 g Kren, frisch geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 125 g Crème fraîche
- 300 g Rote Rüben, gegart, in Stücken
- 100 g Karotten, in Stücken
- 150 g Radieschen, halbiert
- 50 g Kürbiskerne
- 30 g Olivenöl
- 15 g Senf
- 15 g Honig
- 2 - 3 TL Thymianblättchen, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2554 kJ / 610 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min
Cremespinat
30 Min
Schnittlauchsauce
10min
Neunkräutersuppe
25 min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 min.
Apfelkren
40min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1 Std.
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 Min
Frittaten
30 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min