Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Rucola, gewaschen und trocken geschleudert, etwas mehr zum Dekorieren
- 4 Eier (Größe M)
- 1 ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 150 g Crème fraîche
- 1 ½ EL Zitronensaft
- 1 ½ TL Honig
- 1 EL Estragonsenf
-
70
g Weizenmehl, glatt
nebo 70 g Dinkelmehl, glatt - 1 TL Backpulver
- 3 Lachsforellenfilets, ohne Haut (à ca. 125 g)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 400 g Karotten, in Stücken
- 25 g Olivenöl, etwas mehr zum Einstreichen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2604 kJ / 622 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 Min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Aromatische Kressesuppe
30min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 Min