Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Rucola, gewaschen und trocken geschleudert, etwas mehr zum Dekorieren
- 4 Eier (Größe M)
- 1 ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 150 g Crème fraîche
- 1 ½ EL Zitronensaft
- 1 ½ TL Honig
- 1 EL Estragonsenf
-
70
g Weizenmehl, glatt
nebo 70 g Dinkelmehl, glatt - 1 TL Backpulver
- 3 Lachsforellenfilets, ohne Haut (à ca. 125 g)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 400 g Karotten, in Stücken
- 25 g Olivenöl, etwas mehr zum Einstreichen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2604 kJ / 622 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 godz.
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Wurzelschmarrn aus dem Ofen mit Sauerrahmdip
50 Min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 Min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 godz. 5 min
Zucchinitürmchen mit orientalischer Lammfülle
1hod. 30min
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45 Min
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1 godz. 10 min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1 godz. 15 min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 Min
Roggenflammkuchen mit Blauschimmelkäse und Karotten
1hod. 30min
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1 godz.