Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lachs mit Spinathaube
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt
- 1 Ei
- 1 Prise Pfeffer
- ¼ TL Zitronenschale
- 500 g Wasser
Tomatensugo
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ¾ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1674 kJ / 398 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40min
Dill-Zitronen-Lachs mit Ofengemüse
45 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50 Min
Zander mit Gemüse-Kruste auf Blumenkohlpüree
40min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Lachs im Päckchen
40min
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1h
Zucchininudeln mit Garnelen und Cherry-Tomaten
30min
Fisch-Pasta
40min