
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Streifen Limettenschale Bio (à 1 x 4 cm)
- 12 Stängel Dill abgezupft
- 1 TL Fleur de Sel
- 750 g Wasser
- 750 g Kartoffeln klein
- 400 g grüne Bohnen, frisch
- 2 TL Öl
- 2 Prisen Salz
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in feinen Streifen
- 80 g Butter in Stücken
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 738 kcal / 3086 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1hod.
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45min
Lachs mit Dill-Senf-Sauce und Gemüse
1hod.
Kräutergarnelen mit Spitzpaprika
1hod.
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40min
Lachs mit Wirsing und Kartoffeln
50min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Lachs mit Rosenkohl und Senfsauce
45min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35min