Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Streifen Limettenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 12 Stängel Dill, abgezupft
- 1 TL Fleur de Sel
- 750 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, klein
- 400 g grüne Bohnen, frisch
- 2 TL Öl
- 2 Prisen Salz
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in feinen Streifen
- 80 g Butter, in Stücken
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3086 kJ / 738 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45 Min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45 Min
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50 Min
Lachs mit Mandelkruste und Spargel-Tagliatelle
35 min
Lachs mit Dill-Senf-Sauce und Gemüse
1h
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35 min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40 Min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35 min
Fisch-Piccata
1h
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40 Min
Lachs mit Rosenkohl und Senfsauce
45 Min