Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zanderfilet, ohne Haut
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 25 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g gelbe Paprika, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 70 g Frischkäse, light
- 400 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 5 g Zitronensaft
- Petersilie zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1257 kJ / 299 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Blumenkohlpüree
40min
Dill-Zitronen-Lachs mit Ofengemüse
45min
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50 Min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Lachs im Päckchen
40min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Gemüsenudeln mit Lachssauce
40min
Zucchininudeln mit Garnelen und Cherry-Tomaten
30min
Gebratene Rinderstreifen mit Gemüse und Feta
30min
Gemüsenudeln mit Thunfischsauce
35 Min
Low Carb Zucchini-Lasagne
45min