Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Reisglasnudeln (aus Mungobohnen- oder Reismehl)
- 540 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 20 g Sesam
- 200 - 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, entdarmt
- 1 TL Salz (volitelně)
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sojasauce
- 1 ½ TL Sambal Oelek
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 40 g Sesamöl, geröstet
- 1 rote Zwiebel, in Streifen (5 mm)
- 100 g Möhren, in dünnen Streifen (4 cm lang)
- 100 g rote Paprika, in Streifen (4 cm lang)
- 100 g Bambussprossen, abgetropft
- 100 g Zuckerschoten, in Streifen (4 cm lang)
- 25 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664 kJ / 398 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Udon-Nudeln mit Garnelen
30 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Garnelencurry
35 Min
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35 Min
Garnelen-Chili
40min
Teriyaki-Lachs
40min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 Min
Summer Rolls
45 Min
Kokossuppe mit Garnelen
35 Min
Asia-Pasta mit Garnelen
35 Min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 min.
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min