Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 150 g de mazapán de almendras verde
- 200 g de fresas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 850.5 kJ / 202.5 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaguetti carbonara
40min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Pan liso y crujiente (Pao de Alho)
35 Min
Peritas sorpresa
40min
Praliné de avellanas
20 min
Pastel de chocolate
45min
Fraisier
6 Std. 20 Min
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Panecillos de leche al vapor con chocolate
3 godz. 35 min
Mousse de chocolate
3h 20min
Glaseado de crema de mantequilla
5 min