Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de mantequilla en trozos pequeños
- 50 g de agua
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 500 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- 15 - 20 g de agua de azahar
- 200 g de azúcar glas
- 4 huevos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 798 kJ / 190 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 7.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta de tomate (Comunidad Valenciana)
1u. 40min
Relleno de café y whisky
5 Min
Babka de chocolate
3 Std.
Crema de limón y galletas de conejo de Pascua
40 min
Pasteles de merengue y chocolate con corazón de caramelo
3 Std.
Roscas de espelta y miel con relleno de huevo duro y pepinillos
17h 40 min
Cookies mince pie de manzana con helado y salsa de caramelo
2 Std. 10 Min
Diamantes de chocolate
1 Std.
Charlota de chocolate con fresas y frutos rojos
4h 45min
Fatayer con queso y menta
1 Std. 5 Min
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45 min
Empanadillas de embutidos
2h