Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pere Williams (700 g circa) intere, sbucciate
- 700 g di acqua
- 300 g di Rum al cocco
- 20 g di cocco disidratato grattugiato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 100 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1815 kJ / 433.8 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 24.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Pere insaporite (400 g)
15min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Barbabietole sottovuoto
3sa 30 dk
Tisana rilassante alla camomilla
25min
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Crema pasticcera liquida
15min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Pere sottovuoto alla cannella
2u. 5min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2 godz. 30 min