Kompatibilní verze
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baccalà mantecato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 cucchiai di latte
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di olio di oliva + q.b.
Porri
- 4 porri, puliti
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 1510 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 50 g di capperi sotto sale
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
Salsa di rapa rossa
- 2 barbabietole rosse cotte a tocchetti
- 40 g di olio di oliva
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di origano secco
- foglie di prezzemolo fresco, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1747.5 kJ / 417.7 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 34.9 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 711.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 min
Sorbetto Champagne e pompelmo
8 Std. 15 Min
Crema di asparagi e curcuma
35 min
Sorbetto con bitter alcolico e frutti di bosco
8 Std. 30 Min
Brodo di pesce e gamberi
20min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 Min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 min
Mousse di baccalà
45 min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 min