
Kompatibilní verze
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baccalà mantecato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 cucchiai di latte
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di olio di oliva + q.b.
Porri
- 4 porri puliti
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 1510 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 50 g di capperi sotto sale
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
Salsa di rapa rossa
- 2 barbabietole rosse cotte a tocchetti
- 40 g di olio di oliva
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di origano secco
- foglie di prezzemolo fresco lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 417.7 kcal / 1747.5 kJ
- Protein
- 22.7 g
- Tuk
- 34.9 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Sodík
- 711.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1hod. 30min
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
1hod.
Uova in cocotte al tartufo
20min
Gelato alle castagne
10hod. 30min
Brodo di pesce e gamberi
20min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30min
Arrosto di seitan alla Wellington con verdure al vapore
2hod.
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Vellutata di zucca e scampi
2hod.
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1hod.
Baccalà mantecato alla veneziana
40min