Kompatibilní verze
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baccalà mantecato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 cucchiai di latte
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di olio di oliva + q.b.
Porri
- 4 porri, puliti
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 1510 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 50 g di capperi sotto sale
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
Salsa di rapa rossa
- 2 barbabietole rosse cotte a tocchetti
- 40 g di olio di oliva
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di origano secco
- foglie di prezzemolo fresco, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1747.5 kJ / 417.7 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 34.9 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 711.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnudi toscani
40 Min
Crespelle di Teramo
1 godz. 15 min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10min
Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato
40 Min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 Min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40 Min
Salsa alle arachidi
1h 20 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1h 30 min
Polenta (Bimby Friend)
40 Min
Polpette di miglio con crema di fave
2 Std.
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30 min