Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
TM6

Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi

3.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Baccalà mantecato

  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 2 cucchiai di latte
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di olio di oliva + q.b.

Porri

  • 4 porri, puliti
  • 5 g di sale
  • 5 g di zucchero
  • 1510 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 50 g di capperi sotto sale
  • 50 g di olive taggiasche denocciolate

Salsa di rapa rossa

  • 2 barbabietole rosse cotte a tocchetti
  • 40 g di olio di oliva
  • 200 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Terminare la preparazione

  • 1 pizzico di origano secco
  • foglie di prezzemolo fresco, lavate

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1747.5 kJ / 417.7 kcal
Protein
22.7 g
Sacharidy
3.5 g
Tuk
34.9 g
Nasycený tuk
4.8 g
Vláknina
1.7 g
Sodík
711.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty