
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para tamal
- 250 g de harina de maíz nixtamalizado (p.ej. Maseca)
- 125 g de manteca de cerdo
- 1 cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina
- 185 g de caldo de pollo
Chiles rellenos
- 200 g de carne de cerdo tipo chilorio (enlatado o en bolsa)
- 8 chiles poblanos chicos
- 16 hojas de maíz para tamal remojadas
- 1200 g de agua
Caldillo de jitomate
- 300 jitomate
- 1 cdita de sal fina o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 1 rama de epazote
- 300 g de frijoles negros cocidos y el caldo de los frijoles
- 125 g de crema ácida para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 421.8 kcal / 1771.4 kJ
- Protein
- 12.6 g
- Tuk
- 23.9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panuchos de cochinita pibil
35min
Salsa picante de cacahuate
15min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1hod.
Chicharrón en salsa verde
35min
Arroz al chile serrano y epazote
2hod. 40min
Salsa borracha
15min
Tamal de cazuela
1hod. 30min
Jugo de carne al chipotle
55min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Salsa verde de chile de árbol
10min
Salsa de chile de árbol seco
20min
Caldillo de tomate al chipotle
30min