Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para tamal
- 250 g de harina de maíz nixtamalizado (p.ej. Maseca)
- 125 g de manteca de cerdo
- 1 cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina
- 185 g de caldo de pollo
Chiles rellenos
- 200 g de carne de cerdo tipo chilorio (enlatado o en bolsa)
- 8 chiles poblanos chicos
- 16 hojas de maíz para tamal remojadas
- 1200 g de agua
Caldillo de jitomate
- 300 jitomate
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 1 rama de epazote
- 300 g de frijoles negros cocidos y el caldo de los frijoles
- 125 g de crema ácida, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1771.4 kJ / 421.8 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 23.9 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chile poblano
25 Min
Tamales Verdes
2 Std. 30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1 Std.
Chiles en nogada
1 Std.
Esquites de feria
25 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Caldo de camarón
40 Min
Tamal de cazuela con rajas
1 Std.
Caldo de nopales con chile morita
30 Min
Tamales de pollo y salsa verde
2 Std.
Sopa de nopales
45 Min