Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de jengibre fresco pelado
- 50 g de pasta de miso rojo (aka miso)
- 50 g de salsa de soja
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 40 g de mirin
- 30 - 40 g de zumo de lima
- 1 solomillo de atún fresco (300-400 g)
- 1 aguacate pelado y cortado en láminas
- 20 g de aceite de sésamo tostado
- 20 g de vinagre de arroz
- 200 g de puerros cortados en rodajas diagonales de 5 mm
- 1 - 2 láminas de alga nori para sushi
- ½ - 1 cucharadita de wasabi en polvo
- 1 cucharada de agua
- 100 g de mayonesa
Presentación
- 3 rabanitos cortados en láminas muy finas
- semillas de sésamo tostado para espolvorear
- aguacate pelado y cortado en láminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1241 kJ / 340 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Misoshiru (sopa de miso)
40min
Salsa holandesa
15 Min
Ceviche de dorada a los cítricos
1 godz. 10 min
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25min
Tiradito de lubina
15 Min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20min
Tacos de lechuga
1 godz.
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2 godz. 30 min
Ensalada con tortitas de amaranto y atún (sin gluten)
20min
Chop suey de gambas
1 godz.