Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Para la marinada
- 500 g costillas de cerdo
- 60 g de vino blanco
- 15 g de chorizo
- 15 g de tocino ahumado
- 6 dientes de ajo
- 5 hoja hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 rama de cilantro
- 1 cucharada de sal gruesa
Para las habas
- 140 g de cebolla
- 10 g de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 jitomate
- 4 hojas de laurel, secas
- 50 g de tocino ahumado, en rebanadas
- 30 g de chorizo, en rebanadas
- 50 g de moronga, en rebanadas
- 800 g de agua
- 30 g de perejil fresco, en rama
- 250 g de habas frescas
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 2562 kJ / 610 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de garbanzos con nopales
50 min
Mole de olla
35 min
Habas guisadas a la portuguesa
50 min
Chileatole
55 min
Sopa de aprovechamiento
40 min
Garbanzos con espinacas
1h 10 min
Empanada de salchicha con espinacas
1h 10 min
Caldo de pescado
40 min
Chile relleno de mariscos
1h 30min
Crema de verduras, arroz con pescado y crumble de manzana para dos
1h 10 min
Mole pobre
1 Std. 40 Min
Ossobuco a la milanesa
1h 10 min