Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Para la marinada
- 500 g costillas de cerdo
- 60 g de vino blanco
- 15 g de chorizo
- 15 g de tocino ahumado
- 6 dientes de ajo
- 5 hoja hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 rama de cilantro
- 1 cucharada de sal gruesa
Para las habas
- 140 g de cebolla
- 10 g de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 jitomate
- 4 hojas de laurel, secas
- 50 g de tocino ahumado, en rebanadas
- 30 g de chorizo, en rebanadas
- 50 g de moronga, en rebanadas
- 800 g de agua
- 30 g de perejil fresco, en rama
- 250 g de habas frescas
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 2562 kJ / 610 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de lima yucateca
40 Min
Tazón de arroz, verduras y proteína TM6
20 Min
Champiñones al ajillo
15min
Sopa de ajo
40 Min
Spaghetti alla putanesca
40 Min
Chile relleno de mariscos
1h 30min
Alioli de ajo macho
1h 10min
Codornices al vapor en escabeche
50 Min
Habas tiernas rehogadas
30 Min
Ensalada de arroz
1 Std.
Garbanzos con Bacalao
30 Min
Lomo de cerdo en adobo navideño
1h 40 min