Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 gramů vepřové panenky, na proužky
- 45 gramů rýžového vína
- ½ čajové lžičky cukru
- 20 gramů sójové omáčky, husté
- 1 polévková lžíce bramborového škrobu
- 20 gramů oleje
- 250 gramů cibule, na tenké proužky
- 2 čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého (nebo dle chuti)
- 20 gramů jarní cibulky, na proužky
- 5 gramů červené chilli papričky, čerstvé, na tenké plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 497 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Špagety s mletým masem a špenátem
30 Min
Králík s černou omáčkou
55 Min
Hovězí Stroganoff
35 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 Min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1sa 30 dk
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 Min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 Std. 20 Min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 Min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 Min
Kari nudle s vepřovým masem
45 Min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1sa 30 dk