
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 gramů vepřové panenky na proužky
- 45 gramů rýžového vína
- ½ čajové lžičky cukru
- 20 gramů sójové omáčky, husté
- 1 polévková lžíce bramborového škrobu
- 20 gramů oleje
- 250 gramů cibule na tenké proužky
- 2 čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého (nebo dle chuti)
- 20 gramů jarní cibulky na proužky
- 5 gramů červené chilli papričky, čerstvé na tenké plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 119 kcal / 497 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7hod. 10min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1hod. 35min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min
Guláš z vepřové panenky
40min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min