Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou

Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou

4.1 37 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 450 gramů vepřové panenky na proužky
  • 45 gramů rýžového vína
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 20 gramů sójové omáčky, husté
  • 1 polévková lžíce bramborového škrobu
  • 20 gramů oleje
  • 250 gramů cibule na tenké proužky
  • 2 čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého (nebo dle chuti)
  • 20 gramů jarní cibulky na proužky
  • 5 gramů červené chilli papričky, čerstvé na tenké plátky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 3.9 g
Kalorie 497 kJ / 119 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 14.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...