Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi

Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi

4.6 115 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 20min.
6 porcí

Suroviny

  • 600 gramů vepřové panenky na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
  • 50 gramů sójové omáčky
  • 300 gramů rýžových nudlí
  • 50 gramů oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
  • 150 gramů červené cibule na klínky
  • 150 gramů červené papriky na proužky (0,5 cm x 5 cm)
  • 150 gramů mrkve na proužky (0,5 cm x 5 cm)
  • 1280 gramů vody
  • 1 čajová lžička čínského koření 5 vůní
  • 70 gramů ústřicové omáčky
  • 1 čajová lžička hnědého cukru
  • 100 gramů plochých hrachových lusků
  • 150 gramů baby pak choi na velké kusy
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čerstvá chilli paprička na proužky
  • 2 polévkové lžíce pražených nesolených kešu ořechů
  • 2 jarní cibulky na proužky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 30 g
Kalorie 1735 kJ / 414.6 kcal
Tuk 10.6 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...