Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
TM6

Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi

4.7 (85 hodnocení)

Suroviny

  • 600 gramů vepřové panenky, na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
  • 50 gramů sójové omáčky
  • 300 gramů rýžových nudlí
  • 50 gramů oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
  • 150 gramů červené cibule, na klínky
  • 150 gramů červené papriky, na proužky (0,5 cm x 5 cm)
  • 150 gramů mrkve, na proužky (0,5 cm x 5 cm)
  • 1280 gramů vody
  • 1 čajová lžička čínského koření 5 vůní
  • 70 gramů ústřicové omáčky
  • 1 čajová lžička hnědého cukru
  • 100 gramů plochých hrachových lusků
  • 150 gramů baby pak choi, na velké kusy
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čerstvá chilli paprička, na proužky
  • 2 polévkové lžíce pražených nesolených kešu ořechů
  • 2 jarní cibulky, na proužky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1735 kJ / 414.6 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
47 g
Tuk
10.6 g
Vláknina
3.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty