
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vepřové panenky, na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 50 gramů sójové omáčky
- 300 gramů rýžových nudlí
- 50 gramů oleje
- 2 stroužky česneku
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 150 gramů červené cibule, na klínky
- 150 gramů červené papriky, na proužky (0,5 cm x 5 cm)
- 150 gramů mrkve, na proužky (0,5 cm x 5 cm)
- 1280 gramů vody
- 1 čajová lžička čínského koření 5 vůní
- 70 gramů ústřicové omáčky
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 100 gramů plochých hrachových lusků
- 150 gramů baby pak choi, na velké kusy
- 1 čajová lžička soli
- 1 čerstvá chilli paprička, na proužky
- 2 polévkové lžíce pražených nesolených kešu ořechů
- 2 jarní cibulky, na proužky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min
Kari nudle s vepřovým masem
45min
Hovězí Stroganoff
35min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min
Rychlé hovězí Massaman kari
40min