
Zařízení & příslušenství
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
Příprava 45min
Celkový 1hod. 20min
6 porcí
Suroviny
-
vepřové panenky na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)600 gramů
-
sójové omáčky50 gramů
-
rýžových nudlí300 gramů
-
oleje50 gramů
-
stroužky česneku2
-
čerstvého zázvoru nastrouhaného1 čajová lžička
-
červené cibule na klínky150 gramů
-
červené papriky na proužky (0,5 cm x 5 cm)150 gramů
-
mrkve na proužky (0,5 cm x 5 cm)150 gramů
-
vody1280 gramů
-
čínského koření 5 vůní1 čajová lžička
-
ústřicové omáčky70 gramů
-
hnědého cukru1 čajová lžička
-
plochých hrachových lusků100 gramů
-
baby pak choi na velké kusy150 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
čerstvá chilli paprička na proužky1
-
pražených nesolených kešu ořechů2 polévkové lžíce
-
jarní cibulky na proužky2
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
414.6 kcal /
1735 kJ
Protein
30 g
Tuk
10.6 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
3.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Inspirace pro vás
192 recept
Česká republika
Česká republika