Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vepřové panenky, na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 50 gramů sójové omáčky
- 300 gramů rýžových nudlí
- 50 gramů oleje
- 2 stroužky česneku
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 150 gramů červené cibule, na klínky
- 150 gramů červené papriky, na proužky (0,5 cm x 5 cm)
- 150 gramů mrkve, na proužky (0,5 cm x 5 cm)
- 1280 gramů vody
- 1 čajová lžička čínského koření 5 vůní
- 70 gramů ústřicové omáčky
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 100 gramů plochých hrachových lusků
- 150 gramů baby pak choi, na velké kusy
- 1 čajová lžička soli
- 1 čerstvá chilli paprička, na proužky
- 2 polévkové lžíce pražených nesolených kešu ořechů
- 2 jarní cibulky, na proužky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1 godz. 20 min
Kari nudle s vepřovým masem
45 min
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Guláš z vepřové panenky
40 min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1 Std.