Zařízení & příslušenství
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
600 gramů vepřové panenky na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
-
50 gramů sójové omáčky
-
300 gramů rýžových nudlí
-
50 gramů oleje
-
2 stroužky česneku
-
1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
-
150 gramů červené cibule na klínky
-
150 gramů červené papriky na proužky (0,5 cm x 5 cm)
-
150 gramů mrkve na proužky (0,5 cm x 5 cm)
-
1280 gramů vody
-
1 čajová lžička čínského koření 5 vůní
-
70 gramů ústřicové omáčky
-
1 čajová lžička hnědého cukru
-
100 gramů plochých hrachových lusků
-
150 gramů baby pak choi na velké kusy
-
1 čajová lžička soli
-
1 čerstvá chilli paprička na proužky
-
2 polévkové lžíce pražených nesolených kešu ořechů
-
2 jarní cibulky na proužky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
1735 kJ /
414.6 kcal
Tuk
10.6 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Inspirace pro vás
192 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min.
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1hod. 40min.
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40min.
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min.
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1hod. 10min.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.
Kari nudle s vepřovým masem
45min.