Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
TM6

Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi

4.7 ( 97 hodnocení )

Suroviny

  • 600 gramů vepřové panenky na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
  • 50 gramů sójové omáčky
  • 300 gramů rýžových nudlí
  • 50 gramů oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
  • 150 gramů červené cibule na klínky
  • 150 gramů červené papriky na proužky (0,5 cm x 5 cm)
  • 150 gramů mrkve na proužky (0,5 cm x 5 cm)
  • 1280 gramů vody
  • 1 čajová lžička čínského koření 5 vůní
  • 70 gramů ústřicové omáčky
  • 1 čajová lžička hnědého cukru
  • 100 gramů plochých hrachových lusků
  • 150 gramů baby pak choi na velké kusy
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čerstvá chilli paprička na proužky
  • 2 polévkové lžíce pražených nesolených kešu ořechů
  • 2 jarní cibulky na proužky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
414.6 kcal / 1735 kJ
Protein
30 g
Tuk
10.6 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
3.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty