Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi

Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi

4.7 100 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 1hod. 20min
6 porcí

Suroviny

  • vepřové panenky na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
    600 gramů
  • sójové omáčky
    50 gramů
  • rýžových nudlí
    300 gramů
  • oleje
    50 gramů
  • stroužky česneku
    2
  • čerstvého zázvoru nastrouhaného
    1 čajová lžička
  • červené cibule na klínky
    150 gramů
  • červené papriky na proužky (0,5 cm x 5 cm)
    150 gramů
  • mrkve na proužky (0,5 cm x 5 cm)
    150 gramů
  • vody
    1280 gramů
  • čínského koření 5 vůní
    1 čajová lžička
  • ústřicové omáčky
    70 gramů
  • hnědého cukru
    1 čajová lžička
  • plochých hrachových lusků
    100 gramů
  • baby pak choi na velké kusy
    150 gramů
  • soli
    1 čajová lžička
  • čerstvá chilli paprička na proužky
    1
  • pražených nesolených kešu ořechů
    2 polévkové lžíce
  • jarní cibulky na proužky
    2

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 414.6 kcal / 1735 kJ
Protein 30 g
Tuk 10.6 g
Sacharidy 47 g
Vláknina 3.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...