Zařízení & příslušenství
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
3 polévkové lžíce oleje
-
3 čajové lžičky harissa omáčky
-
600 gramů vepřové panenky
-
150 gramů mozzarelly
-
9 - 12 sušených rajčat, v oleji
-
700 gramů vody
-
600 gramů brambor malých, oloupaných
-
80 - 100 gramů másla
-
1 - 2 čajové lžičky sušeného tymiánu1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
724 mg
Protein
40 g
Kalorie
2749 kJ /
655 kcal
Tuk
40 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
22 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí I.
21 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min.
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1hod. 10min.
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1hod. 10min.
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1hod. 10min.
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1hod. 10min.
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1hod.
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55min.
Guláš z vepřové panenky
40min.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min.