
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vepřové panenky
- 9 - 12 sušených rajčat, v oleji
- 150 gramů mozzarelly
- 3 polévkové lžíce oleje
- 3 čajové lžičky harissa omáčky
- 700 gramů vody
- 600 gramů brambor, malých
- ½ čajové lžičky soli
- 80 - 100 gramů másla
-
1 - 2
čajové lžičky čerstvého tymiánu
nebo 1 - 2 čajové lžičky sušeného tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2749 kJ / 655 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 724 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min
Kari nudle s vepřovým masem
45 phút
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1h 5min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1h 15min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45 min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 phút
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1h
Guláš z vepřové panenky
40 phút
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min