Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di latte
- 60 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di formaggio fresco tipo Brie, a pezzi
- 80 g di burro a pezzi
- 12 fogli di pasta fillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2249 kJ / 537 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Torta salata ai 4 formaggi
1u.
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Latte fritto genovese
5u. 40min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min
Torta salata agli spinaci
1 godz. 30 min
Salsicce mummie
1h 10 min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1u.
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1 Std. 20 Min
Torta di riso salata
2 godz. 10 min