Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di latte
- 60 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di formaggio fresco tipo Brie, a pezzi
- 80 g di burro a pezzi
- 12 fogli di pasta fillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2249 kJ / 537 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata ai 4 formaggi
1u.
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Salatini würstel ed Emmental
1u.
Torta salata pasquale
2u.
Frittatine muffin al forno
1u.
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30 min
Parmigiana di patate
2u.
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1u.
Quiche pere e gorgonzola
1u.
Sgabei
3h