Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di speck
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 uovo
- 250 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais gialla q.b.
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1642.2 kJ / 392.5 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Calzoni fritti napoletani
2h 30 min
Gattò di patate
1h 30min
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Parigina
3h 30min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Crocchette di patate
1h 10min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Panini napoletani
5h 20min
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min