Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettine di pane
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 1 spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 250 g di mollica di pane raffermo, ammollata nel latte e strizzata bene
- 1 uovo
- 50 g di pangrattato
- 100 g di farina tipo 00
Ragù
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 55.1 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Pasticcio di tortellini
1h 30min
Ragù alla barese
4 Std.
Cullurielli cosentini
4 godz. 30 min
Sugo classico
55min
Frittelle di zucca
1h 25min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Pasta al forno classica
1h 30min