Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettine di pane
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 1 spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 250 g di mollica di pane raffermo, ammollata nel latte e strizzata bene
- 1 uovo
- 50 g di pangrattato
- 100 g di farina tipo 00
Ragù
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 55.1 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Friggitelli ripieni in pastella
45 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Sartù di riso
1h 25 min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1h 5min
Pasta gratinata
50min
Ragù alla barese
4h
Involtini di cotica al sugo
1 Std. 10 Min
Sugo classico
55min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min