Zařízení & příslušenství
櫻花蝦炒皇宮菜
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭 略拍扁15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切圈5 克
-
櫻花蝦20 克
-
皇宮菜 取葉,切段(約4公分)400 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.6 g
Kalorie
287 kJ /
68.7 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
養生有鈣念
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan