櫻花蝦炒皇宮菜

櫻花蝦炒皇宮菜

4.5 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭 略拍扁
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    5 克
  • 櫻花蝦
    20 克
  • 皇宮菜 取葉,切段(約4公分)
    400 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 5.6 g
Kalorie 287 kJ / 68.7 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 7.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...