櫻花蝦炒皇宮菜
TM5 TM6

櫻花蝦炒皇宮菜

4.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 蒜頭 ,略拍扁
  • 10 克 油
  • 5 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
  • 20 克 櫻花蝦
  • 400 克 皇宮菜 ,取葉,切段(約4公分)
  • 10 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
287 kJ / 68.7 kcal
Protein
5.6 g
Sacharidy
7.8 g
Tuk
3 g
Vláknina
2.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty