Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Min. Garzeit)
- 780 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 30 g Pinienkerne
- 200 g Babyspinat
- 200 g Ziegenfrischkäse, z.B. kleine Taler
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Kürbisrisotto
55min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Risotto mit Zucchini
40 dk
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 dk
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 dk
Rucola-Feta-Risotto
40 dk
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min