Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Auberginen (à 350 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 Prisen Pfeffer
- 3 EL Olivenöl
- Wasser zum Kochen
- 8 Stängel Petersilie, glatt, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 400 g Muschelnudeln
- 800 g Cherry-Tomaten, aus der Dose (2 Dosen à 400 g)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 Prisen Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 4 EL Oliven, schwarz, entsteint
- 200 g Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2536 kJ / 606 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1u. 50min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10 min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 min
Ligurische Nudeln mal anders
45 min
Ratatouille-Pasta
40 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 min
Ratatouille-Lasagne
1h 30min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10 min
Ratatouille mit Schafskäse
55 min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 min
Frische Tomaten-Pasta
25 min