Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 325 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vinschgerl
14h
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Ciabatta
17u.
Weißbrot
15 Std.
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40 min
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Baguettes Rustica
15 Std.
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Bauernbrot
16u. 15min
Brot Venezia
17 godz. 10 min