
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 325 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16hod. 15min
Ciabatta
17hod.
Brot Venezia
17hod. 10min
Wurzelbrote, gefüllt
23hod.
Waldstauden-Roggenbrot
23hod. 30min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20hod. 10min
Baguettes Rustica
15hod.
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min
Dinkel-Wolke
16hod. 30min
Wachauer Laberl
15hod. 20min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15hod. 40min