Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 325 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette Rustica
4h 20 min
Buttermilchbrot
18h
Ciabatta
17 Std.
Vinschgerl
14 Std.
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Baguettes Rustica
15h
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Joghurtbrot
14h 50 min