Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g hortelã, só as folhas
- 300 g borrego limpo, s/ pele e s/ osso, cortado em cubos
- 100 g toucinho fumado cortado em cubos pequenos
- 100 g presunto cortado em cubos pequenos
- 100 g chouriço de carne s/ pele, cortado em cubos pequenos
- 1 pitada de pimenta branca
- 100 g vinho branco
- 250 g água, mais q.b. p/ cozer
- 250 g arroz agulha
- Sal q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 6 doses
- Kalorie
- 11553.7 kJ / 2761.4 kcal
- Protein
- 137.9 g
- Sacharidy
- 206.8 g
- Tuk
- 139.9 g
- Nasycený tuk
- 55.1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 6480.6 mg
Alternativní recepty
Quiche de bacalhau
1 Std.
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45 Min
Gelado de rosas e pistácio
Žádné hodnocení
Pezinhos de porco de coentrada
1 Std. 30 Min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3 Std.
Canja de frango com nabiças
55 Min
Salsichas frescas com batata
35 Min
Doce de amêndoa de Leiria
35 Min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 Min
Costeletas de porco com molho de café
40 Min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 Min
Pudim de ovos
45 Min