Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g hortelã, só as folhas
- 300 g borrego limpo, s/ pele e s/ osso, cortado em cubos
- 100 g toucinho fumado cortado em cubos pequenos
- 100 g presunto cortado em cubos pequenos
- 100 g chouriço de carne s/ pele, cortado em cubos pequenos
- 1 pitada de pimenta branca
- 100 g vinho branco
- 250 g água, mais q.b. p/ cozer
- 250 g arroz agulha
- Sal q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 6 doses
- Kalorie
- 11553.7 kJ / 2761.4 kcal
- Protein
- 137.9 g
- Sacharidy
- 206.8 g
- Tuk
- 139.9 g
- Nasycený tuk
- 55.1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 6480.6 mg
Alternativní recepty
Raia com cebolada e batatas
45 Min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 min
Fondue de abóbora com camarão
Žádné hodnocení
Arroz de marisco para 12 pessoas
1 Std. 5 Min
Caldeirada de polvo
1 Std.
Menu: Arroz de pimentos com gambas e Salada de fruta em papelote
40 Min
Poke proteico
1 Std.
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1 Std.
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2h
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35 min
Asas de frango 5 especiarias
45 Min
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12 godz.