
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo emmental
- 400 g leite
- 60 g farinha mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g manteiga mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 6 gemas de ovo
- 300 g atum em lata escorrido
- 15 g cebolinho picado
- 6 claras de ovo
- 20 g sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 370 kcal / 1574 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de salmão e tomate seco
35min
Torta de espinafres
1hod.
Soufflé de atum
1hod. 15min
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1hod.
Conchas recheadas com frango
1hod. 15min
Empada de caça
48hod.
Tarte de feta e espinafres
40min
Fofo de peixe
1hod. 10min
Rolo de pescada e salmão
1hod. 15min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50min
Empada Galega
35min
O 1º bacalhau espiritual
40min