Soufflé de atum e cebolinho

Soufflé de atum e cebolinho

4.5 86 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
6 doses

Suroviny

  • queijo emmental
    50 g
  • leite
    400 g
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    60 g
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    60 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • atum em lata escorrido
    300 g
  • cebolinho picado
    15 g
  • gemas de ovo
    6
  • claras de ovo
    6
  • sumo de limão
    20 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 517.9 mg
Protein 25.3 g
Kalorie 1421.7 kJ / 339.8 kcal
Tuk 20.6 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 10.1 g
Sacharidy 12.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...