Açorda alentejana de bacalhau
TM6 TM5 TM31

Açorda alentejana de bacalhau

4.1 (45 hodnocení)

Suroviny

  • 10 dentes de alho
  • 50 g coentros
  • 50 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
  • 6 ovos
  • 1500 g água
  • 500 g bacalhau demolhado cortado em pedaços
  • 100 g pimento verde cortado em tiras finas
  • 300 g pão alentejano cortado em fatias finas

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
2314.1 kJ / 553.1 kcal
Protein
65.2 g
Sacharidy
31.7 g
Tuk
18 g
Nasycený tuk
3.6 g
Vláknina
5.9 g
Sodík
6192.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty