Açorda alentejana de bacalhau

Açorda alentejana de bacalhau

4.0 50 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 doses

Suroviny

  • dentes de alho
    10
  • coentros
    50 g
  • azeite mais q.b. p/ pincelar
    50 g
  • ovos
    6
  • água
    1500 g
  • bacalhau demolhado cortado em pedaços
    500 g
  • pimento verde cortado em tiras finas
    100 g
  • pão alentejano cortado em fatias finas
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 6192.4 mg
Protein 65.2 g
Kalorie 2314.1 kJ / 553.1 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sacharidy 31.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...