
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 dentes de alho
- 50 g coentros
- 50 g azeite mais q.b. p/ pincelar
- 6 ovos
- 1500 g água
- 500 g bacalhau demolhado cortado em pedaços
- 100 g pimento verde cortado em tiras finas
- 300 g pão alentejano cortado em fatias finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 553.1 kcal / 2314.1 kJ
- Protein
- 65.2 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Sodík
- 6192.4 mg
Alternativní recepty
Sopa alentejana
30min
Sopa de bacalhau e marisco
1hod.
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1hod. 5min
Favas guisadas
50min
Tomatada
25min
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
30min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50min
Migas alentejanas com entrecosto
1hod. 30min
Xarém de conquilhas
3hod.
Choquinhos à Bulhão Pato
30min
Sopa de peixe alentejana
40min
Sopa de cação
40min