Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de repollo blanco sin el tronco (cortado en trozos regulares)
- 100 g de rabanitos limpios sin pelar
- 8 ramitas de perejil fresco limpio y seco (solo las hojas)
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 3.55 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada coleslaw con huevo y lechuga
10 Min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5 Min
Ensalada de pepinos, rabanitos y pimientos
10 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Pimientos marinados
55 min
Dip de atún a las finas hierbas sin lactosa
15 Min
Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil
30min
Ensalada de berros y pera
5 Min
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 Min
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10 Min
Ensalada de lombarda y pera
10 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min